©2020 by Chic Intim. Proudly created with Wix.com

Leveranspolicy

Så fungerar det

Standard leverans är mellan 3-5 vardagar och det tillkommer fraktavgift på 59 kr för beställningar under 800kr. Beställningar över 800kr skickas fraktfritt.
Det går att välja Express leverans på alla varor som finns på lager. Express leverans är mellan 1-2 vardagar och fraktavgiften kostar 99kr.

Du kan även välja att hämta upp dina varor i vår butik i Södertälje!

New Bra

Vår returpolicy

Öppet köp:

Hos oss har du alltid öppet köp i 14 dagar. Kom ihåg att låta alla lappar sitta kvar när du skickar tillbaka den oanvända varan.


Retur och ångerätt:

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från dagen du har tagit emot dina varor. Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med etiketter och taggar kvar.

Ångerrätten gäller inte för följande typer av varor:

Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl (exempelvis underkläder, badkläder och liknande produkter).

Vid retur eller  utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att Du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Chic Intim.  Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. 

Fun Lingerie Model

Hjälpcenter

Svar på alla dina frågor

Säljer ni presentkort?

Ja, vi säljer presentkort på valfri belopp.
Alla presentkort gäller i 1 år från köpdatumet och går ej att byta mot kontanter.

Vad är er returpolicy?

Hos oss har du alltid öppet köp i 14 dagar. Kom ihåg att låta alla lappar sitta kvar när du skickar tillbaka den oanvända varan.

Vilka betalsätt accepterar ni?

Vi accepterar betalning via Paypal, kortbetalning och betalning med Presentkort.